Ціни і локації: у Львові з'явився прокат електросамокатів

Ціна і локації: у Львові з'явився прокат електросамокатів фото

Ціна і локації: у Львові з'явився прокат електросамокатів фото

Події
13 квiтня 2020 16:02

У Львові запустили перший сервіс спільного використання електричних самокатів. Орендувати самокат можливо на трьох локаціях в центрі міста.

Як розповів власник Easy львів'янин Данило Коць, шерінг самокатів дуже популярний у Європі. Втім, в Україні цей додаток є першим, пише ZAXID.NET.

Поки що сервіс працює в тестовому режимі. На вулицях доступно 10 самокатів бренду FitCo з 30 наявних. Локації знаходяться на проспектах Свободи, Шевченка та Чорновола. Транспортний засіб слід повернути в окреслену зону. До кінця тижня сервіс планує розширитися та долучити прилеглі до проспектів вулиці.

У Львові запустили перший сервіс спільного використання електричних самокатів. Фото: zaxid.netУ Львові запустили перший сервіс спільного використання електричних самокатів. Фото: zaxid.net

За словами Данила Коця, поширити дію сервісу на все місто планують після карантину.

Для того, аби скористатися послугою прокату, слід встановити мобільний додаток та купити користувацький пакет на 50, 100, 200 або 500 гривень. Потім, за допомогою застосунку, відсканувати QR-код на самокаті і таким чином розблокувати його. Вартість розблокування самоката становить 25 гривень і потім за кожну хвилину користування плюс 1 гривня. Відтак, пакету за 50 гривень вистачить на 25 хвилин катання.

Самокат Easy можна залишити на будь-якій станції в означеній зоні. Мобільний додаток сам покаже користувачеві місце розташування найближчого самоката.

Нагадаємо, у Львові запустили флешмоб «Спорт на балконах»

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах