Результати: львівських священників перевірили на коронавірус

Результати: львівських священників перевірили на коронавірус  фото

Результати: львівських священників перевірили на коронавірус фото

Події
14 квiтня 2020 10:10

З 30 березня у Львові експрес-тестами на коронавірус протестували понад 4060 людей, з яких у 44 — виявили підозру. Про це VG Львів повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 Cеред протестованих: 2396 — медичні працівники (18 позитивних результатів); 183 — хворі з діагнозом пневмонія (5 позитивних результатів); 1367 — працівники різноманітних об’єктів міста (21 позитивний результат); 114 — вагітні жінки (в усіх результат негативний).

На коронавірус перевірили уже 220 священників, в усіх — результат негативний. Загалом протестувати планують близько 500 духівників усіх християнських конфесій міста. Також мерія передала 280 тестів для медичних капеланів, які пройдуть тестування на місцях.

У лабораторіях міста ПЛР-тести від 6 квітня зробили 478 хворим з підозрою, з них у 66 діагноз підтвердився. Станом на ранок 14 квітня коронавірус підтверджено у 124 осіб.

Нагадаємо, лабораторний тест підтвердив захворювання на коронавірус в одного із священників парафії Пресвятої Богородиці Владичиці України УГКЦ в Червонограді. Після цього у Львові вирішили тестувати священників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах