У Трускавці обсервувалися 17 військових із Латвії. В яких умовах живуть

У Трускавці обсервувалися 17 військових із Латвії. В яких умовах живуть  фото

У Трускавці обсервувалися 17 військових із Латвії. В яких умовах живуть фото

Події
14 квiтня 2020 11:45

У курортне місто Трускавець, що на Львівщині, прибули на обсервацію 17 військовослужбовців, які повернулися з навчань із Латвії. Їх ізолювали у військовому санаторії.

Про це повідомив міський голова Трускавця Андрій Кульчинський.

«У Трускавецький військовий санаторій поселили на обсервацію 17 військовослужбовців, які приїхали з навчань НАТО в Латвії. Вони ізольовані в кімнатах на одному поверсі. Всі офіцери. Двічі в день вимірюється температура. Проводиться постійне знезараження коридора і кімнат. Після прийому їжі посуд замочується в дезрозчині. Ніхто не покидає своїх приміщень», - написав мер.

Як видно зі світлин, опублікованих Кульчинським, він відвідав місце обсервації перед приїздом військових.

Міський голова Трускавця Андрій Кульчинський оглядає військовий санаторій перед обсервацією. Фото Андрій КульчинськийМіський голова Трускавця Андрій Кульчинський оглядає військовий санаторій перед обсервацією. Фото Андрій Кульчинський

Усіх військових, які прибули на обсервацію, поселили на одному поверсі. Фото Андрій Кульчинський.Усіх військових, які прибули на обсервацію, поселили на одному поверсі. Фото Андрій Кульчинський.

Увесь персонал військового санаторію – у спецодязі. Фото Андрій Кульчинський.Увесь персонал військового санаторію – у спецодязі. Фото Андрій Кульчинський.

Обсервація 2020. В таких умовах живуть військові у Трускавці. Фото Андрій Кульчинський.Обсервація 2020. В таких умовах живуть військові у Трускавці. Фото Андрій Кульчинський.

У кожному номері є душ, умивальник і туалет. Фото Андрій Кульчинський.У кожному номері є душ, умивальник і туалет. Фото Андрій Кульчинський.

Перед в’їздом на територію санаторію колеса автомобілів обробляють спеціальним розчином. Фото Андрій Кульчинський.Перед в’їздом на територію санаторію колеса автомобілів обробляють спеціальним розчином. Фото Андрій Кульчинський.

Нагадаємо, станом на 08.00 вівторка, 14 квітня, у Львівській області лабораторно підтверджено 136 випадків інфікування коронавірусом. П’ять із них — летальні, шестеро людей вже одужали.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах