Хеппі енд: малюк, в якого підозрювали коронавірус, вже вдома

Хеппі енд: малюк, в якого підозрювали коронавірус, вже вдома фото

Хеппі енд: малюк, в якого підозрювали коронавірус, вже вдома фото

Події
14 квiтня 2020 12:31

Напередодні, 13 квітня, з Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» виписали немовля, в якого підозрювали коронавірусну інфекцію.

Як повідомив голова опікунської ради КЗ ЛОДКЛ «Охматдит»  Роман Лобай, ПЛР-тестування не підтвердило наявності в організмі дитини COVID-19.

«Щастя сьогодні, коли здоровою виписали першу дитинку, у якої була підозра на COVID-19. Реанімація новонароджених пережила багато емоцій, але спрацювали, як команда професійних медиків», - написав Роман Лобай.

Дитинку виписали з лікарні. Фото: Роман ЛобайДитинку виписали з лікарні. Фото: Роман Лобай

Нагадаємо, у дитини діагностували пневмонію і вона перебувала на штучній вентиляції легень (ШВЛ). Немовляті зробили один тест на COVID-19, результат виявився негативним. Відомо, що дитину привезли до медзакладу з одного з районів Львівщини. Підозра виникла тому, що батько немовляти нещодавно повернувся з-за кордону. Проте у батьків малюка коронавірусу також не виявили.

Зазначимо, дитяча лікарня «ОХМАТДИТ» визначена базовим стаціонаром для госпіталізації дітей з підозрою чи підтвердженою коронавірусною інфекцією.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах