Лікували інших: скільки медиків захворіло на коронавірус у Львові

Лікували інших: скільки медиків захворіло на коронавірус у Львові фото

Лікували інших: скільки медиків захворіло на коронавірус у Львові фото

Події
17 квiтня 2020 11:13

Станом на ранок 17 квітня на лікуванні у Львівській обласній клінічній інфекційній лікарні перебуває 11 медиків з різних закладів охорони здоров`я.

Про це повідомив керівник лікарні Ігор Берник.

«На ранок в лікарні 94 хворих, з них - 52 з підтвердженим діагнозом Covid-19, серед яких - 11 медпрацівників з різних закладів охорони здоров’я. Стан хворих у відділеннях середньої тяжкості, у 15 - тяжкий, отримують медичну допомогу, очікують результатів ПЛР обстежень», - йдеться у повідомленні.

Наразі в реанімації перебуває троє хворих, в одного з них підтверджений діагноз Covid-19. Пацієнтів, підключених до апаратів ШВЛ, немає.

Як під час щоденного брифінгу МОЗ повідомив міністр Максим Степанов, за минулу добу підтверджено 91 випадок інфікування коронавірусом серед медичних працівників, з них 12 – госпіталізували. Загалом інфіковано понад 800 медпрацівників, а 19 з них вже одужали.

Також у МОЗ розглядають доцільність тестування на коронавірус кожного медпрацівника, який має справу із хворими на COVID-19, раз на кожні 5 днів.

Нагадаємо, станом на 17 квітня в Україні підтвердили 4662 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. За добу зафіксували 501 новий випадок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах