Львів на долонях: у центрі з'явиться ще один Оперний театр

Львів на долонях: у центрі з'явиться ще один Оперний театр  фото

Львів на долонях: у центрі з'явиться ще один Оперний театр фото

Події
21 квiтня 2020 12:15

У Львові, навпроти театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, з'явиться мініатюрна копія театру. "Двійник" Оперного встановлять за 381 тисячу гривень на проспекті Свободи.

Відповідну закупівлю опублікували на сайті Prozorro.

Встановити макет мають до кінця нинішнього року. Договір Галицька районна адміністрація підписала з ФОП Ордехівський В. В. Макет встановлять на бетонній поверхні поруч із інформаційною таблицею шрифтом Брайля. 

Додамо, що на площі біля пам’ятника Тарасові Шевченку, що на проспекті Свободи, бронзову міні-копію пам’ятника для незрячих відкрили у 2018 році. Роком до того "скопіювали" собор святого Юра, а наприкінці 2016 року  створили бронзовий макет Ратуші. Зменшені копії відомих львівських архітектурних пам’яток виготовляють у межах проекту "Львів на долонях".

Нагадаємо, що виконавчий комітет Львівської міської ради погодив проєкт реконструкції площі перед Оперним театром у Львові, де з'явиться "сухий" фонтан. Роботи вже розпочалися. Невдовзі тут планують встановити зручні лавочки, вбудовані в парапети зелених зон, з розетками для зарядки ноутбуків і телефонів. Велика кількість посаджених дерев і чагарників візуально відмежує площу від галасливих доріг і вітру, дозволить комфортно провести вільний час. З'являться також безкоштовний wi-fi з онлайн бібліотекою, інформаційні бокси, будуть встановлені велопарковки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах