Пропускав кота: у Львові позашляховик зніс захисні стовпці і в’їхав у сміттєвий контейнер

Пропускав кота: у Львові позашляховик зніс захисні стовпці і в’їхав у сміттєвий контейнер фото

Пропускав кота: у Львові позашляховик зніс захисні стовпці і в’їхав у сміттєвий контейнер фото

Події
22 квiтня 2020 16:43

У центрі Львова позашляховик Mitsubishi Pajero Sport, знісши ряд захисних стовпців на тротуарі, в’їхав у контейнер для сміття та втік з місця ДТП. Інцидент стався сьогодні, 22 квітня, на вулиці Словацького. На щастя, ніхто не постраждав.

Як повідомили VG Львів у патрульній поліції Львівщини, Mitsubishi Pajero Sport з пошкодженнями передньої частини виявили неподалік – на вулиці Стефаника, де проживає винуватець аварії.29-річний львів’янин запевнив, що він був за кермом, хоча автомобіль зареєстрований на його батька. Чоловік пояснив, що вчинив ДТП, оминаючи кота, який вибіг на дорогу. Окрім того, не впорався з керуванням, оскільки був невиспаний, бо в нього народився син.

Пропускав кота: у Львові позашляховик зніс захисні стовпці і в’їхав у сміттєвий контейнер.Пропускав кота: у Львові позашляховик зніс захисні стовпці і в’їхав у сміттєвий контейнер.

Чоловік пояснив, що вчинив ДТП, оминаючи кота, який вибіг на дорогу. Чоловік пояснив, що вчинив ДТП, оминаючи кота, який вибіг на дорогу.

За даними патрульних, чоловік був тверезий. На винуватця ДТП склали два протоколи – за порушення правил дорожнього руху та втечу з місця ДТП (ст. 122-4 та 125 КУпАП).

Нагадаємо, у ніч на 22 квітня на вулиці Дорошенка, що в центрі Львова, нетверезий водій авто ВАЗ зніс огородження і втік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах