Вбивство валютника: поліція затримала ще одного підозрюваного

Вбивство валютника: поліція затримала ще одного підозрюваного фото

Вбивство валютника: поліція затримала ще одного підозрюваного фото

Події
23 квiтня 2020 17:00

Львівська поліція затримала ще одного підозрюваного у вбивстві валютника в центрі Львова, яке сталось напередодні, 22 квітня.

Про це повідомив ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич.

Підозрюваного затримали на проспекті В’ячеслава Чорновола, на парковці біля супермаркету «Ашан». Чоловік був в автомобілі марки “Mercedes” сірого колону. Фрагмент номерного знаку – 8883.

Поліція затримала ще одного підозрюваного. Фото: Ігор ЗінкевичПоліція затримала ще одного підозрюваного. Фото: Ігор Зінкевич

Нагадаємо, 22 квітня, у під’їзді одного з будинків на вулиці Академіка Павлова у Львові кілька чоловіків у балаклавах напали на двох львів’ян. Зловмисники застрелили 49-річного львів’янина, який виявився валютником. Тоді правоохоронці оголосили план перехоплення. Цього ж дня у міській лікарні швидкої допомоги львівська поліція затримала одного із підозрюваних у вбивстві, який був поранений від час перестрілки. Чоловік був поранений у ногу і намагався переконати медиків, що поранився металевим прутом. Однак ті запідозрили вогнепальний характер поранення і викликали поліцію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах