Покращення: суд дозволив будувати у Львові сміттєпереробний завод

Покращення: суд дозволив будувати сміттєпереробний завод у Львові фото

Покращення: суд дозволив будувати сміттєпереробний завод у Львові фото

Події
24 квiтня 2020 11:30

У середу, 22 квітня, Львівський окружний адміністративний суд закрив провадження щодо визнання незаконним рішення про будівництво сміттєпереробного заводу на вулиці Пластовій у Львові.

Про це повідомили в пресслужбі Львівської міськради.

«На шляху будівництва сміттєпереробного заводу не лише технічні труднощі. Перешкоди також чиняться і в юридичній площині. Але ми й їх долаємо. Суд скасував заходи забезпечення позову, зокрема, призупинення вищезгаданого рішення виконавчого комітету. Тобто наразі немає підстав для обмеження дії містобудівних умов та обмежень», — розповіли у ЛКП «Зелене місто».

Як пояснили у ЛКП «Зелене місто», таке рішення суду обумовлене тим, що суд не встановив порушень прав позивача, необхідних для захисту в порядку адміністративного судочинства. Тож наразі підготовчі роботи, що передують будівництву сміттєпереробного комплексу, тривають.

Зазначимо, 29 січня Львівський окружний адміністративний суд своєю ухвалою призупинив рішення виконавчого комітету про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва сміттєпереробного комплексу. 8 квітня апеляційний суд залишив її без змін. Тепер цю ухвалу скасували.

Нагадаємо, під час Великодніх свят львів’яни утворили на 35% відходів більше, ніж в інші дні до запровадження карантину.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах