У Львові помітили довгі черги: за чим стоять

У Львові помітили довгі черги: за чим стоять  фото

У Львові помітили довгі черги: за чим стоять фото

Події
24 квiтня 2020 16:47

У Львові помітили великі черги. Відповідні фото вже кілька днів поспіль публікують львів’яни у соцмережах. Як видно зі світлин, черги утворилися біля відділень "Ощадбанку" і "ПриватБанку".

Містяни нарікають, що через карантин частину відділень закрили. На додачу, чимало людей вперто не хочуть платити за комунальні через інтернет і ладні ризикувати власним здоров’ям, аби зробити це у відділенні банку.

У Львові помітили довгі черги: за чим стоять. Фото Solomia Rybotytska/Фейсбук.У Львові помітили довгі черги: за чим стоять. Фото Solomia Rybotytska/Фейсбук.

Львів, карантин 2020. Фото Solomia Rybotytska/Фейсбук.Львів, карантин 2020. Фото Solomia Rybotytska/Фейсбук.

Карантин у Львові. Фото Andriy Vyhopen'/Фейсбук.Карантин у Львові. Фото Andriy Vyhopen'/Фейсбук.

Як оплатити комуналку онлайн: 4 простих способи

Окрім того, за словами начальника міського управління соціального захисту Ігоря Кобрина, у Львові ширяться чутки про те, що пенсіонерам не нараховуватимуть субсидію, якщо вони терміново не відвідають банк і не знімуть пенсійні кошти.

«Хочу запевнити — це абсолютна неправда! Пенсійні кошти, які є на картках, та нарахування субсидії, ніяк не пов’язані між собою. Субсидії фахівці управління як нараховували досі, так і будуть нараховувати далі. Зараз, у час карантину, саме люди похилого віку перебувають у зоні ризику. Тому залишайтеся вдома! Бережіть своє здоров’я!», — наголосив Ігор Кобрин.

Нагадаємо, під час карантину Сиховом гуляють вершниці (фото). 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах