Попався: львівські патрульні випадково зловили «закладчика»

Попався: львівські патрульні випадково зловили «закладчика» фото

Попався: львівські патрульні випадково зловили «закладчика» фото

Події
26 квiтня 2020 17:27

Напередодні, 25 квітня, львівські патрульні випадково зловили «закладчика». У 27-річного львів’янина вилучили 42 згортки з канабісом.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції у Львівській області, біля мосту на вулиці Княгині Ольги  правоохоронці помітили чоловіка, який різко змінив напрямок руху. Це і викликало підозру у поліцейських.  

«Щойно патрульний вийшов з автомобіля, чоловік почав втікати. Старший лейтенант поліції одразу побіг за ним, а напарник тим часом поїхав на зустріч втікачеві. Спільними зусиллями поліцейські затримали 27-річного львів'янина. Під час поверхневої перевірки у нього виявили 35 згортків в ізоляційній стрічці», - йдеться в повідомленні патрульних.

На місце також прибули слідчі і в присутності понятих вилучили згортки. Львів’янин зізнався, що в цих згортках знаходиться канабіс. Згодом поліцейські виявили в парку ще 7 захованих ним закладок з аналогічними речовинами.

Чоловіка доставили у відділ поліції для встановлення обставин. За зберігання і збут наркотичних засобів чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах