Пробив легеню: конфлікт між двома водіями закінчився важкими травмами

Пробив легеню: конфлікт між двома водіями закінчився важкими травмами фото

Пробив легеню: конфлікт між двома водіями закінчився важкими травмами фото

Події
26 квiтня 2020 17:55

В суботу, 25 квітня, на вулиці Спокійній у Львові виник конфлікт між двома водіями, внаслідок якого одного з учасників госпіталізували з важкими травмами.

Як повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області, двоє водіїв автомобілів «Volkswagen»  не поділили дорогу і почали вирішувати конфлікт силою.

Невідомий, який їхав позаду іншого учасника конфлікту, наніс чоловіку тілесні ушкодження, зірвав номерний знак з іншого автомобіля і втік з місця події. Потерпілого госпіталізували з підозрою на перелом ребер і терміново забрали на операцію, адже виявили пробиту легеню.

Інспектори патрульної шукали водія-втікача спільно із Центром безпеки міста по відео із камер спостережень, які зафіксували їх. Відтак, патрульні встановили номерний знак і місце перебування авто -  на вулиці Чукаріна.

«Поліцейські почали опитувати мешканців усіх квартир і таки встановили ймовірного зловмисника. 31-річний львів'янин відмовився відчиняти двері і повідомив, що буде спілкуватися з поліцейськими лише в присутності адвоката. Інформацію передали у Франківський відділу поліції», - цдеться у повідомленні патрульних.

Конфлікт між двома водіями закінчився важкими травмамиКонфлікт між двома водіями закінчився важкими травмами

Номерний знак з автомобіля потерпілого знайшли на вулиці Роксолани.

Далі справою займаються слідчі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах