Здав аналіз і самоізолювався: у мера Львова підвищилася температура

Здав аналіз і самоізолювався: у мера Львова підвищилася температура фото

Здав аналіз і самоізолювався: у мера Львова підвищилася температура фото

Події
28 квiтня 2020 10:21

Міський голова Львова Андрій Садовий на кілька днів самоізолювався через підвищену температуру. Поки що мер працюватиме віддалено. Садовий зазначив, що його самопочуття нормальне, але за рекомендацією лікарів, на кілька днів краще залишитися вдома.

Як розповів Андрій Садовий під час ранкового ефіру на радіо «Львівська хвиля», у суботу в нього була підвищена температура, тож йому зробили експрес-тест та ПЛР-аналіз на Covid-19. Їхні результати – негативні.

«Сьогодні і вчора почуваюсь дуже добре, температура 36,6°. А в суботу та неділю мав трішки підвищену температуру. Тож я зробив і експрес-тест, і ПЛР-тест. Слава Богу, результати негативні. Але лікарі порадили хоча б кілька днів попрацювати з дому. Загалом все добре. Я особисто пройшов всю процедуру, побачив, як це працює. Якщо є якісь підозри, усім раджу: краще звернутись до сімейного лікаря, а не чекати, що якось мине», – зазначив Андрій Садовий.

Мер Львова Андрій Садовий самоізолювався через підвищену температуру. Фото Роман Балук.Мер Львова Андрій Садовий самоізолювався через підвищену температуру. Фото Роман Балук.

Нагадаємо, станом на 08:00 вівторка, 28 квітня, у Львові та області підтвердили 371 випадок інфікування коронавірусом, серед яких 13 — за останню добу. За весь час пандемії на Львівщині одужали 58 пацієнтів, а 13 — померли. В Україні за минулу добу підтвердили 401 новий випадок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах