Карантин у поміч: у Львові суттєво очистилося повітря

Карантин у поміч: у Львові суттєво очистилося повітря  фото

Карантин у поміч: у Львові суттєво очистилося повітря фото

Події
29 квiтня 2020 10:38

Карантинні заходи покращують якість повітря. Такі результати оцінки якості повітря за перший квартал 2020 року проведені хімічною лабораторією комунальним підприємством «Адміністративно-технічне управління».

Про це заявили в управлінні екології та природних ресурсів.

«В порівнянні з відповідним періодом 2019 року ступінь забруднення атмосферного повітря на перехрестях вулиць м. Львова (на момент карантину) помітно знизився, найменша динаміка до 2%, найбільша — до 63%. Це пояснюється обмеженою роботою міського та приватного автотранспорту, який є основним забрудником атмосферного повітря у місті. А також свідчить про дотримання умов карантину львів’янами.

«Так, на перехресті вул. Шевченка — вул. Левандівська ступінь забруднення атмосферного повітря знизився на 81%, оскільки до відсутності руху транспорту додаються ремонтні роботи. Натомість на перехресті вул. Городоцька — вул. Ряшівська ступінь забруднення залишився практично незмінним. Така ситуація пояснюється інтенсивнішим потоком приватного автотранспорту з приміських зон, за рахунок відсутності громадського транспорту», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на Великдень у Львові ягня дивом врятувалося від шашлика.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах