Судомило і посиніло обличчя: на Трускавецькій у водія стався інсульт за кермом

Судомило і посиніло обличчя: на Трускавецькій у водія за кермом стався інсульт фото

Судомило і посиніло обличчя: на Трускавецькій у водія за кермом стався інсульт фото

Події
29 квiтня 2020 11:57

Напередодні, 28 квітня, на вулиці Трускавецькій у Львові у водія за кермом стався інсульт. Патрульні встигли вчасно зреагувати та надали допомогу чоловікові.

Як повідомили у відділі комунікації патрульної поліції у Львівській області, близько 13:00 інспектори помітили, як з припаркованого авто «ВАЗ 2109» із водійського сидіння випав чоловік.

«Патрульні Юрій Цебенко та Роман Страмик негайно підбігли до нього та одразу почали надавати домедичну допомогу. Чоловік перебував в напівпритомному стані, його судомило, а обличчя набувало синього відтінку. З автомобіля вибіг пасажир, який повідомив, що його вітчиму раптово стало погано і у нього можливий інсульт», - йдеться у повідомленні правоохоронців.

Патрульні, які надавали допомогу. Патрульні, які надавали допомогу.

Патрульні поклали чоловіка на бік у стабільне положення та не дали йому знепритомніти. Також поліцейські викликали карету швидкої медичної допомоги.

На місці лікарі діагностували у водія інсульт і госпіталізували його до медичного закладу.

Нагадаємо, це не вперше патрульні надають допомогу водію з інсультом. 21 квітня, на вулиці Мечникова у Львові сталась аварія – у водія авто «Skoda Octavia» стався інсульт, тож він з’їхав з дороги і в’їхав у припарковану автівку «Hyundai Santa Fe».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах