Карантине, прощавай: ресторани Львова відкриють літні майданчики

Карантине, прощавай: ресторани Львова відкриють літні майданчики фото

Карантине, прощавай: ресторани Львова відкриють літні майданчики фото

Події
29 квiтня 2020 17:46

З вівторка, 12 травня, заклади Львова поступово почнуть відкривати літні майданчики. Для цього розроблять спеціальні правила роботи. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час онлайн-зустрічі з рестораторами міста.

«Будемо закликати уряд, щоб з 12 травня були послаблення для роботи різних закладів. Думаю, ресторанам було б логічно працювати на винос. Безперечно, буде питання безпеки, як організувати роботу, щоб і працівникам було безпечно. Люди будуть ходити туди, де буде безпечно», – сказав Андрій Садовий.

Заклади мають бути забезпечені масками, рукавичками і дезінфекторами, проводити температурний скринінг та ретельну дезінфекцію.

«Температурний скринінг має бути обов’язковим як для працівників, так і для клієнтів. Відвідувачів із температурою приймати не можна і порадити їм пройти експрес-тестування у найближчій поліклініці. Це обов’язково буде прописано у нашому протоколі», – зазначив мер Львова.

Рестораторам запропонували відмовитись від стандартного меню і зробити його безконтактним (онлайн, наклейка на столі чи одноразові). Також під час розмови дійшли згоди, що на літніх майданчиках потрібно розставляти столики так, щоб люди дотримувались соціальної дистанції.

Згодом буде розроблено декілька варіантів функціонування літніх майданчиків для закладів харчування міста.

Нагадаємо, після 11 травня уряд України перейде на адаптивний регіональний карантин

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах