Літо без музики: популярний фестиваль Atlas Weekend перенесли

Літо без музики: популярний фестиваль Atlas Weekend перенесли фото

Літо без музики: популярний фестиваль Atlas Weekend перенесли фото

Події
30 квiтня 2020 12:34

Через пандемію коронавірусу популярний літній фестиваль Atlas Weekend, який щороку проходить в Києві, перенесли на 2021 рік.

Як повідомили організатори музичного фестивалю, вони не готові наражати на ризик гостей, команду та артистів фестивалю, тому не проводитимуть Atlas Weekend цього літа.

«Це найважче рішення, яке нам коли-небудь доводилося приймати. Останній місяць ми не втрачали надії та працювали над створенням AW 2020, розглядали різні варіанти виходу з кризи та до останнього вірили, що в нас буде можливість зустрітись з вами цього літа. Проте, спостерігаючи за розвитком подій у світі та спілкуючись з нашими європейськими колегами, ми дійшли висновку, що перенесення — єдине вірне рішення в цій ситуації», - йдеться у повідомленні організаторів.

Фестиваль перенесли на 6–11 липня 2021 року. Всі, хто вже придбав квитки на цьогорічний Atlas Weekend, можуть не перейматись, адже вони будуть дійсним на фестивалі у 2021 році. А всі, хто не зможе відвідати AW наступного року, матимуть можливість повернути кошти.

Наразі організатори ведуть переговори зі всіма артистами, щоби повністю зберегти вже заявлений лайнап. Також обіцяють анонсувати ще багатьох нових артистів, що приєднаються до фестивалю наступного року.

«Це не фінал фестивальної історії, а лише пауза перед довгоочікуваним AW 2021», - підсумувала команда Atlas Weekend.

Повідомлення організаторів.Повідомлення організаторів.

Нагадаємо, раніше через пандемію коронавірусу у Львові відмінили один з найпопулярніших фестивалів - Leopolis Jazz Fest. Його також перенесли на наступний рік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах