Діставай гумаки: травневі вихідні у Львові будуть дуже мокрими

Діставай гумаки: травневі вихідні у Львові будуть дуже мокрими  фото

Діставай гумаки: травневі вихідні у Львові будуть дуже мокрими фото

Події
30 квiтня 2020 17:05

У п’ятницю, 1 травня, синоптики прогнозують у Львові грози, град та шквали. Шанувальникам далеких прогулянок радять залишатися вдома, або ж робити вилазки з парасольками та в гумаках.

Про це повідомив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Як йдеться у повідомленні, завтра, 1 травня, вночі та вранці по місту Львову очікується туман, видимістю 200 — 500 метрів. В другій половині дня — грози, шквали 15 — 20 м/с, град. Така ж погода очікується й по території Львівської області.

У суботу, 2 травня, теж буде дощ, хоча день обіцяє бути теплим — до +19 градусів.

У неділю, 3 травня, у Львові очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим.

Додамо, що у разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, слід повідомляти на «Гарячу лінію міста» за коротким номером 15−80.

Нагадаємо, доки одні нарікають на нудні карантинні будні вдома, а інші, незважаючи на заборони, «штурмують» ліси і палять багаття, бо шашлик на свіжому повітрі – то святе, небагатослівні львівські хлопці згуртувалися, аби прибрати від сміття частину Левандівки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах