З гранатою, качкою і турбомотором: у Дрогобичі помітили незвичайну «Волгу»

З гранатою, качкою і з турбомотором: у Дрогобичі помітили незвичайну «Волгу» фото

З гранатою, качкою і з турбомотором: у Дрогобичі помітили незвичайну «Волгу» фото

Події
06 травня 2020 13:49

На вулицях міста Дрогобич, що на Львівщині, помітили стару «Волгу» з незвичайним тюнінгом. ГАЗ-21 –  радянський легковий автомобіль середнього класу, який серійно виготовлявся на Горьківському автомобільному заводі з 1956 по 1970 рік.

Як пише видання auto.24tv.ua, тюнінг старої дрогобицької «Волги» хоч і скромний, але вельми стильний. Крізь отвір в капоті автівки визирає щось на зразок турбіни та карбюратора. Окрім того, є додаткова оптика і бічний вихлоп.

Цікаво, що традиційного оленя на капоті «Волги» замінила качка.

ГАЗ-21 -  радянський легковий автомобіль середнього класу. Дрогобицький варіант.ГАЗ-21 - радянський легковий автомобіль середнього класу. Дрогобицький варіант.

Олень? Ні! Краще – качка! У Дрогобичі помітили незвичайну «Волгу».Олень? Ні! Краще – качка! У Дрогобичі помітили незвичайну «Волгу».

У салоні привертає увагу важіль з рукояткою у вигляді гранати.

Характеристики ГАЗ-21 невідомі, але, швидше за все під капотом стоїть потужний двигун. А рукоятка у вигляді гранати – не що інше, як важіль гідравлічного "ручника", як на машинах для дрифту.

Нагадаємо, на Львівщині виявили ексклюзивні "Жигулі" 1984 року.  Знайшли ВАЗ-2106 в ідеальному стані і з мінімальним пробігом в місті Стрий.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах