Око за око: у Чернівцях, «заражений коронавірусом» священник, помстився журналістам

Око за око: у Чернівцях, «заражений коронавірусом» священник, помстився журналістам  фото

Око за око: у Чернівцях, «заражений коронавірусом» священник, помстився журналістам фото

Події
01 травня 2020 10:38

У Чернівцях, «заражений коронавірусом» священник, навмисно прийшов до редакції, аби її закрили на карантин. Інцидент, за словами місцевих журналістів, стався у редакції видання "Молодий Буковинець" після того, як вони написали, що у 20 святих отців Чернівецько-Буковинської  єпархії УПЦ МП виявили COVID-19.

Як повідомляє ТСН, секретар архімандрит Никита (Андрій Сторожук) навідався до редакції видання, аби поспілкуватися із авторами матеріалу. 

"Ви ж написали вчора, що в мене COVID-19. Я прийшов, щоб закрити на карантин газету взагалі", - заявив святий отець журналістам.

Вважати недійсним: молоду львів’янку постриг у монахині відлучений від церкви священник

Пізніше архімандрит написав листа до Служби безпеки України, у якому попросив перевірити епідеміологічний стан в редакції ЗМІ після свого візиту та, за потреби, "закрити установу на повний карантин".

Архімандрит Никита УПЦ МП звернувся в СБУ.Архімандрит Никита УПЦ МП звернувся в СБУ.

Також Чернівецько-Буковинська єпархія оприлюднила власну заяву, вимагаючи провести дезінфекцію «Молодого Буковинця», відправивши головного редактора на самоізоляцію.

В ім’я отця: у Львові прихожанка, перехрестившись, пограбувала храм

"Звертаємося до СБУ, головного санітарного лікаря, Національної поліції провести повну дезінфекцію редакції "Молодого Буковинця" від вірусу COVID-19 та відправити колектив та головного редактора на самоізоляцію, з причини того, що вони сьогодні контактували з "інфікованою" людиною (згідно з достовірним діагнозом редакції МБ)", - йдеться у повідомленні.  

Нагадаємо, через недотримання правил карантину та скупчення людей в закритому просторі багато вірян заразилися коронавірусом саме в церквах. Стало відомо, які саме храми стали осередками спалахів COVID-19 в Україні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах