Статистика по районах: де на Львівщині найбільше хворіють коронавірусом

Статистика по районах: де на Львівщині найбільше хворіють коронавірусом  фото

Статистика по районах: де на Львівщині найбільше хворіють коронавірусом фото

Події
04 травня 2020 16:07

У Лабораторному центрі Міністерства охорони здоров’я Львівщини розповіли, у яких районах області зафіксовано найбільше хворих на коронавірус станом на 4 травня.

За кількістю інфікованих незмінним лідером залишається Львів – 330 пацієнтів із Covid-19. Після нього у переліку Пустомитівський район, де хворіє 61 людина, третью сходинку посідає – Жовківський район, в якому підтвердили 30 випадків інфікування.

У Яворівському районі – 14 пацієнтів з Covid-19, у Городоцькому та Буському – по 10. По 9 випадків інфікування підтверджено у Стрийському і Миколаївському районах, а також у Дрогобичі.

Ще 6 випадків – у Червонограді, 5 – у Мостиському районі, 4 – у Кам'янка-Бузькому, три – у Сокальському, по два – у Перемишлянському та Старосамбірському, по одному – у Сколівському і в Трускавці.

За минулу добу на Львівщині методом ПЛР підтвердили 33 нові випадки інфікування коронавірусом, із них 18 – у Львові, у селі Чорноуховичі – 5, по два – у Стрию, Городку, Дрогобичі, по одному – у селах Задвір'я, Ямпіль, Нижнє Синьовидне, Теляж.

Всього від ускладнень померли 16 людей: 12 – у Львові, по одному – у Жовківському, Пустомитівському, Мостиському та Яворівському районах. 

Нагадаємо,станом на 4 травня в Україні підтвердили 12 331 випадок інфікування коронавірусом, з них 418 — протягом останньої доби.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах