Як у кіно: на тихій вуличці у Шевченківському районі затримали банду

Як у кіно: на тихій вуличці у Шевченківському районі затримали банду  фото

Як у кіно: на тихій вуличці у Шевченківському районі затримали банду фото

Події
05 травня 2020 17:35

На вулиці Бориса Тена, що у Шевченківському районі Львова, відбулося затримання злочинного угруповання. Сімох молодиків підозрюють у шахрайстві із продажем техніки через інтернет.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Семеро львів’ян, віком від 23 до 27 років, організували інтернет-майданчик для продажу нібито оригінальної продукції компанії Apple. Проте насправді вони продавали клієнтам неякісні підробки, а у деяких випадках – просто обдурювали покупців. Правоохоронці задокументували щонайменше сім випадків шахрайства.

На вулиці Бориса Тена, що у Шевченківському районі Львова, відбулося затримання злочинного угруповання. На вулиці Бориса Тена, що у Шевченківському районі Львова, відбулося затримання злочинного угруповання.

Сімох молодиків підозрюють у шахрайстві із продажем техніки через інтернет. Сімох молодиків підозрюють у шахрайстві із продажем техніки через інтернет.

«Усім членам злочинного угрупування повідомили про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 229 (Незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару)», — йдеться у повідомленні.

Затриманим загрожує позбавлення волі на строк до восьми років, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, у пункті пропуску «Краковець-Корчова» у водія зі Львівщини вилучили 80 одиниць техніки «Apple», яку він видавав за картоплю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах