Занесло: у центрі Львова автомобіль врізався в старовинну кам’яницю

Занесло: у центрі Львова автомобіль врізався в старовинну кам’яницю  фото

Занесло: у центрі Львова автомобіль врізався в старовинну кам’яницю фото

Події
06 травня 2020 09:15

У Львові автомобіль в’їхав у будинок. Аварія сталася сьогодні, 6 травня, на вулиці Джерельній, 6, що у центрі міста. На тихій вулиці «занесло» на мокрій дорозі блакитний Chevrolet.

Про це повідомив адміністратор спільноти «Варта 1» Ігор Зінкевич.

Як видно з фото, опублікованих Зінкевичем, внаслідок удару автомобіль добряче пошкодив передню частину. На місці аварії вже працює поліція.

За інформацією правоохоронців, 26-річний водій автомобіля Chevrolet не впорався з керуванням та в’їхав в стіну житлового будинку. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Ранкова аварія на Джерельній у Львові. Фото поліції Львівщини.Ранкова аварія на Джерельній у Львові. Фото поліції Львівщини.

Внаслідок ДТП на Джерельній у Львові постраждав водій. Фото поліції Львівщини.Внаслідок ДТП на Джерельній у Львові постраждав водій. Фото поліції Львівщини.

У центрі Львова автомобіль врізався в старовинну кам’яницю. Фото "Варта 1".У центрі Львова автомобіль врізався в старовинну кам’яницю. Фото "Варта 1".

Внаслідок удару автомобіль добряче пошкодив передню частину. Фото "Варта 1".Внаслідок удару автомобіль добряче пошкодив передню частину. Фото "Варта 1".

Щодо старовинної кам’яниці, в яку в’їхала автівка, то вона, схоже, не постраждала.

Нагадаємо, у Сокільниках вантажівка в’їхала у житловий будинок. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах