Не зламай парасолю: на Львівщині знову оголосили штормове попередження

Не зламай парасолю: на Львівщині знову оголосили штормове попередження фото

Не зламай парасолю: на Львівщині знову оголосили штормове попередження фото

Події
07 травня 2020 11:51

Сьогодні, 7 травня, у Львові та області оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують сильний вітер та значні опади.

Про це повідомили в пресслужбі Львівського обласного центру з гідрометеорології України.

У місті Львові синоптики обіцяють хмарну погоду. Вночі на львів’ян чекають значні опади – дощ та мокрий сніг, шкала термометра досягне 1 – 3°тепла. День прогнозують теплішим, температура нагріється до 11 – 13° тепла, проте також очікують короткочасний дощ, подекуди грози. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с.

Щодо погодних умов в Львівській області, то прогноз практично не відрізняється. Тут погода хмарна, вночі очікують дощ та мокрий сніг, в горах знову випаде мокрий сніг. Температура вночі становитиме 1 – 6°тепла. Вдень мешканців області чекають короткочасні дощі, подекуди грози. Температура нагріється до 10 – 15° тепла. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с.

Мешканців області та Львова закликають бути обережними та не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, не паркувати авто під нестійкими конструкціями.

Нагадаємо, у ніч проти 6 травня на Львівщині добряче вхурделило. Юзери публікують у мережі засніжени схили гори Тростян у Славську, що у Сокальському районі Львівщини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах