Коронавірус на Львівщині: за добу зафіксували рекордну кількість хворих

Коронавірус на Львівщині: за добу зафіксували рекордну кількість хворих фото

Коронавірус на Львівщині: за добу зафіксували рекордну кількість хворих фото

Події
08 травня 2020 09:38

Станом на 08:00 8 травня у Львові та області підтвердили 660 випадків інфікування коронавірусом, з них 65 — за останню добу. Це рекордна кількість для Львова і найбільша, станом на сьогодні, по Україні.

Як повідомила Галина Слічна заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу, зараз у лікарні перебуває 143 пацієнти, з них в реанімації — 7 хворих, на апаратні ШВЛ — 2 людей.

«Це найбільший результат на сьогодні по Україні. Збираємо штаб швидкого реагування. Подальші дії озвучимо після засідання штабу», — прокоментував мер міста Андрій Садовий.

Загалом від коронавірусу на Львівщині померли 18 людей і 138 пацієнтів одужали. За весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 2848 людей, госпіталізовані — 447, на амбулаторному лікуванні — 2431 пацієнтів, виписані — 304 людей.

8 травня у Львові та області підтвердили 660 випадків інфікування коронавірусом, з них 65 — за останню добу8 травня у Львові та області підтвердили 660 випадків інфікування коронавірусом, з них 65 — за останню добу

Нагадаємо, на Львівщині зафіксували вісімнадцяту смерть пацієнта з коронавірусом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах