Нічне відео: поліцейські вгамовують п'яний дебош у львівському дворі

У Львові відбувся конфлікт між правоохоронцями і мешканцями. Фото: pexels.com

У Львові відбувся конфлікт між правоохоронцями і мешканцями. Фото: pexels.com

Події
19 травня 2020 11:20

У ніч на 19 травня у Львові на вулиці Володимира Великого, 57 у дворі будинку відбувся конфлікт між правоохоронцями та місцевими мешканцями.

Поліцію викликала 76-річна жінка. Вона заявила, що невідомі стукають в двері і намагаються вірватися у квартиру.

«Прибувши на місце події, виявили осіб, які виходили з під'їзду, один був у брудному одязі та з очевидними ознаками ознаками алкогольного сп'яніння. 21-річний хлопець поводив себе агресивно і на допомогу йому прийшли його друзі, знайомі, які також були з ознаками алкогольного сп'яніння, та поводили себе агресивно», - повідомила речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій.

Відео 18+, присутня ненормативна лексика.

Патрульні намагалися відвести ймовірного порушника до службового автомобіля, агресивно налаштовані громадяни впритул наблизилися до патрульних, не реагували на законні вимоги поліцейських тримати визначену, безпечну дистанцію, погрожували фізичною розправою.

Чоловік спробував зробити захват руки поліцейського, та вдарив інспектора кулаком в обличчя. Натомість очевидці події кажуть, що поліцейські при затриманні вдарили хлопця по голові.

Порушника доставили у Франківський відділу поліції. Окрім того, до відділку поліції доставили 40-річну матір затриманого, яка намагалась заволодіти табельною вогнепальною зброєю.

Нагадаємо, муніципали на вулиці Сербській виявили підозрілого чоловіка, який неадекватно себе поводив і мав при собі рушницю з прицілом.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах