Вбивство 22-річної Олени Старостенко: підозрюваного досі шукають

Вбивство 22-річної Олени Старостенко: Віктора Тура досі шукають.Фото Олена Старостенко/Фейсбук.

Вбивство 22-річної Олени Старостенко: Віктора Тура досі шукають.Фото Олена Старостенко/Фейсбук.

Події
01 березня 2021 17:08

Поліцейські Львівщини розшукують особливо небезпечного зловмисника – 57-річного Віктора Тура. Чоловіка підозрюють у вбивстві 22-річної дівчини та вогнепальному пораненні 41-річного чоловіка. Трагедія сталася у місті Пустомити рік тому – 1 березня. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області.

56-річного Віктора Тура оголосили у розшук. 56-річного Віктора Тура оголосили у розшук.

На Львівщині розшукують озброєного злочинця Віктора Тура. Фото: поліція Львівщини.На Львівщині розшукують озброєного злочинця Віктора Тура. Фото: поліція Львівщини.

Прикмети Вітора Тура: зріст близько 170 сантиметрів, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани.

«Усіх, хто володіє інформацією, що допоможе встановити місце перебування зловмисника, просимо зголоситись на оперативну лінію 102. Розшукуваний може бути озброєний!», – йдеться у повідомленні.

Олені Старостенко було 22 років. Фото Олена Старостенко/Vk.com.Олені Старостенко було 22 років. Фото Олена Старостенко/Vk.com.

Нагадаємо, 1 березня 2020 року, близько 21:00, біля ресторану "Едельвейс", що у Пустомитах на вулиці Садовій, трапився конфлікт між 22-річною дівчиною та тоді ще 56-річним чоловіком. Під час сварки чоловік дістав пістолет і вистрелив нещасній у голову. На захист дівчини став 41-річний перехожий, вбивця вистрілив йому в груди. Після цього нападник сів в мікроавтобус Volkswagen T5 і поїхав у невідомому напрямку. Згодом автомобіль знайшли покинутим у лісопосадці між селами Наварія та Поршна в Пустомитівському районі. Дівчина померла дорогою до лікарні. Поліція встановила особу вбивці, ним виявився уродженець Харкова Віктор Тур. Його оголосили у розшук. Всі подробиці вбивства Олени Старостенко і розшуку підозрюваного Віктора Тура — за посиланням.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах