Наївся мідного купоросу: львівські поліцейські і лікарі врятували дворічного хлопчика

Наївся мідного купоросу: львівські поліцейські і лікарі врятували дворічного хлопчика. Фото: unsplash.com (умовне)

Наївся мідного купоросу: львівські поліцейські і лікарі врятували дворічного хлопчика. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
26 травня 2020 17:50

У Львові, завдяки професійним і злагодженим діям поліцейських і лікарів, вдалося врятувати дворічного хлопчика, який наївся мідного купоросу. 

Про те, що їхній малюк наївся мідного купоросу, батьки зрозуміли з кольору його губ. Дорослі одразу ж поїхали у лікарню. Швидко доставити хлопчика до медиків допомогли патрульні. До них звернулася мама дитини з проханням допомогти, адже через довжелезні затори дістатися з Зимної Води до дитячої лікарні імені Пилипа Орлика було нелегко. За допомогою копів батьки здолали 20 кілометрів за 12 хвилин.

Як розповів ZAXID.NET заступник головного лікаря Федір Осим, дитину відразу госпіталізували у реанімаційне відділення. Їй промили стравохід, шлунок, надали іншу необхідну медичну допомогу.

«Хлопчика сьогодні з реанімації перевели у педіатричне відділення, його стан задовільний. На щастя, дитину вчасно доставили до лікарні. Аналізи всі у нормі й через декілька днів хлопчика випишуть додому. Втім, раджу батькам подалі ховати від дітей усіляку "хімію", бо вони з цікавості все тягнуть до рота і можуть суттєво нашкодити своєму здоров’ю», – каже Федір Осим.

Нагадаємо, у селі Сабанівка, що за 6 кілометрів від Радехова, на Львівщині, восьмирічний хлопчик, граючись, облив себе розпалювачем для дров, після чого підпалив. Внаслідок цього дитина отримала сильні опіки спини, лівого плеча та грудної клітки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах