Тіла деблокували рятувальники: в автотрощі на Львівщині загинули двоє хлопців

В автотрощі на Львівщині загинули двоє людей. Фото: ДСНС Львівщини.

В автотрощі на Львівщині загинули двоє людей. Фото: ДСНС Львівщини.

Події
30 травня 2020 09:47

В автотрощі у Дрогобицькому районі, що на Львівщині, загинули двоє молодих хлопців. Смертельна аварія сталася у п’ятницю, 29 травня.

Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

Відомо, що 22:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Уличне Дрогобицького району відбулось зіткнення автомобілів Renault Magnum і Mitsubishi Lancer.

В автотрощі на Львівщині загинули двоє людей:. Фото: ДСНС Львівщини.В автотрощі на Львівщині загинули двоє людей:. Фото: ДСНС Львівщини.

Аварія сталася увечері 29 травня. Фото: ДСНС Львівщини.Аварія сталася увечері 29 травня. Фото: ДСНС Львівщини.

Тіла загиблих деблокували рятувальники. Фото: ДСНС Львівщини.Тіла загиблих деблокували рятувальники. Фото: ДСНС Львівщини.

Як з’ясувалось по прибуттю до місця виклику, внаслідок ДТП загинули двоє людей із автомобіля Mitsubishi Lancer.

«Рятувальники відключили акумуляторну батарею в автомобілі Mitsubishi Lancer та за допомогою гідравлічних ножиць деблокували загиблих», - йдеться у повідомленні.

Як повідомили в департаменті цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, 22-річний місцевий мешканець за кермом автомобіля Mitsubishi Lancer, рухаючись вулицею Центральною у бік села Доброгостів, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем Renault Magnum. Унаслідок ДТП водій лековика та його 22-річний пасажир загинули.

За кермом вантажівки був 58-річний мешканець міста Чортків Тернопільської області – він не постраждав. Обставини ДТП встановлюють правохоронці.

Нагадаємо, 21-річна львів’янка, не впоравшись із керуванням автомобіля Nissan Juke, протаранила огорожу та зіткнулася з бетонною електроопорою. Від сили удару стовп похилився. Аварія сталася на Сихові у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах