В Україні планують знову продовжити карантин

В Україні планують знову продовжити карантин. Фото: mediazavod.ru

В Україні планують знову продовжити карантин. Фото: mediazavod.ru

Події
02 червня 2020 15:40

Через поширення коронавірусу, в Україні знову планують продовжити карантин. Тож обмеження триватимуть й після 22 червня.

Про це в ефірі телеканалу «Україна 24»  заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Зараз він (карантин - ред.) триватиме до 22 червня, це 100%, після цього будемо дивитися, як пом'якшення з 10 і 15 червня впливатиме на ситуацію. Якщо вона буде на такому ж рівні - ми знову-таки будемо переглядати карантин, він буде адаптивний, і адаптивність його буде, можливо, не на обласному рівні, а на рівні населеного пункту», - пояснив Віктор Ляшко.

За словами заступника глави Міністерства охорони здоров’я України, тривалість карантину залежатиме не тільки від епідемічної ситуації в нашій державі, а й в країнах Європейського союзу, які першими увійшли в епідемічний процес.

Додамо, На Львівщині знову вирішили не послаблювати карантин у зв’язку з ситуацією захворюваності на Covid-19 в області. Відтак, комісія ухвалила рішення продовжити карантин на території області до 5 червня.

Нагадаємо, станом на ранок 2 червня в Україні коронавірус підтвердили у 24 340 людей, з яких 328 діагностували за попередню добу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах