Вогняна пастка: з пожежі на Каховській врятували шістьох львів’ян

З пожежі на Каховській врятували шістьох львів’ян. Фото: yaplakal.com (умовне)

З пожежі на Каховській врятували шістьох львів’ян. Фото: yaplakal.com (умовне)

Події
02 червня 2020 16:37

Напередодні, 1 червня, з пожежі на вулиці Каховській у Львові врятували шістьох людей, які не могли самостійно вибратись із вогняної пастки.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС у Львівській області, рятувальників про інцидент повідомили о 15:12.

Загорання виникло на балконі квартири на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Коли рятувальники прибули на місце, то з вікон балкону вибивалися язики полум’я.

«Через сильне задимлення, що виникло внаслідок пожежі, мешканці п’ятого поверху не могли самостійно вийти на свіже повітря, то ж вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей», - йдеться у повідомленні.

Загалом рятувальники вивели на свіже повітря 6 львів’ян, з них, одну жінку, яка самостійно не могла рухатись, винесли на руках.

Повністю ліквідувати пожежу вдалось о 15:42. Вогонь знищив балкон, металопластикове вікно, речі домашнього вжитку, пошкодив стіни та стелю на площі.

Причини та обставини виникнення пожежі наразі встановлюють.

Нагадаємо, 27 травня в квартирі будинку на вулиці Тролейбусна, 14 сталась пожежа. В пожежі постраждав мешканець квартири – 68-річний чоловік отруївся продуктами горіння.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах