За добу: на Львівщині зафіксували рекордну кількість хворих коронавірусом

На Львівщині зафіксували рекордну кількість нових хворих. Фото: Роман Балук

На Львівщині зафіксували рекордну кількість нових хворих. Фото: Роман Балук

Події
03 червня 2020 09:21

Cтаном на 08:00 3 червня у Львові та області підтверджено 1830 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу зафіксували рекордну кількість нових хворих — 96 людей, з них 64 — мешканці Львова.

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, за весь час пандемії на Львівщині померли 60 людей, 457 пацієнтів одужали. Зараз у лікарні перебуває 155 людей, з них в реанімації — 5 хворих, на апаратні ШВЛ — 1 пацієнт.

"Кількісно це рекорд для Львівської області. Але це також і найбільша кількість зроблених досліджень. У співвідношенні хворих 19%, тобто не більше визначеної норми. Також додався до сьогоднішнього результату спалах захворювання у ФК «Карпати». Ну і загалом, друзі, гляньте на вулиці міста. Там більше нема карантину. Якщо люди не можуть дотримуватись правил, то прогнозовано, що кількість хворих збільшиться", - прокоментував ситуацію міський голова Львова Андрій Садовий. 

3 червня у Львові та області підтверджено рекордну кількість випадків інфікування коронавірусом3 червня у Львові та області підтверджено рекордну кількість випадків інфікування коронавірусом

В яких районах виявлені нові випадки COVID-19

За інформацією Львівської облдержадміністрації, підтверджені випадки зареєстрували: Львів - 64, Пустомитівський район - 17 (Лисиничі 1, Давидів 2, Пасіки Зубрицькі 2, Чижки 2, Солонка 2, Чорнушовичі 1, Зубра 1, Сокільники 1, Підбірці 2, Соснівка 2, Верхня Білка 1), Яворівський район - 3 (Бірка 1, Нововяворівськ 2), Золочівський район - 1 (Туркотин), Буський район - 1 (Задвір'я),  Стрийський район - 4 (Ходовичі 1, Загірне 1, Стриганці 2), Сокальський район - 1 (Сокаль),  Бродівський район - 1 (Броди), Дрогобицький район - 1 (Дрогобич),  Кам'янка-Бузький район - 1 (Вислобоки), Перемишлянський район - 2 (Унів 1, Бібрка 1).

У стаціонарах Львівщини перебуває 491 хворий

155 - у Львівській обласній інфекційній лікарні, 81 - в Центрі легеневого здоров'я, 48 - у 8 міській клінічній лікарні, 50 - у 1 міській клінічні лікарні, 71 - у Госпіталі ветеранів війни та репресованих, 32 - у Стрийській міській лікарні, 27 у Кам'янка-Бузькій лікарні, 11 - в Стебницькій міській лікарні, Сокальська центральна районна лікарня - 16 осіб.

Восьмеро - на штучні вентиляції легень

"42 людини перебуває на лікуванні у відділенні реанімації. 8 - на штучній вентиляції легень", - повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Нагадаємо, на Львівщині померла 60-та пацієнтка, у якої було зафіксовано коронавірусну інфекцію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах