Є відповідь: коли відкриють бювет у Трускавці

Коли відкриють бювет у Трускавці. Фото: VG Львів.

Коли відкриють бювет у Трускавці. Фото: VG Львів.

Події
05 червня 2020 16:13

Названа дата відкриття бювету мінеральних вод у Трускавці. Бювет із цілющими «Нафтусею», «Софією», «Марією» і «Броніславою» не працює вже майже три місяці. Його закрили у зв’язку з карантином, але досі так і не відкрили. Таке рішення аргументують тим, що розпочали ремонт площі перед входом. Там вже зрізали вісім дерев, а нині активно кладуть чорну плитку «під граніт». Відкрити бювет можуть вже у понеділок, 8 червня.

Таке рішення сьогодні, 5 червня, ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Дозволено відновити з 8 червня роботу питтєвої галереї за умови дотримання всіх протиепідемічних вимог до відповідної діяльності, встановлених МОЗ України та головним державним санітарним лікарем України», - йдеться у протоколі.

Коли відкриють бювет у Трускавці. Фото: VG Львів.Коли відкриють бювет у Трускавці. Фото: VG Львів.

Додамо, що не з 8 червня, але вже цього літа вода у бюветі мінеральних вод Трускавця стане платною. Як повідомила фінансовий директор товариства з обмеженою відповідальністю «Трускавецькі лікувальні води» Анна Абрамова, підприємство вже замовило систему для оплати картками за спожиті мінеральні води. Ця система запрацює з липня цього року. Абрамова наголошує, що вхід у бювет мінеральних вод залишиться безкоштовним.

Зазначимо, що минулого тижня керівництво «Трускавецьких лікувальних вод» озвучило заяву, що бювет у Трускавці відкриють після того, як санаторії підпишуть угоди на оплату мінеральних вод. Оскільки заборгованість курортних закладів за спожиті послуги не дозволяє виконати технічну підготовку системи подачі води до запуску.

Нагадаємо, у скільки обійдеться відпочинок у Трускавці 2020.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах