Не витерпіли: у Львові підпільно запрацювали спортзали

У Львові підпільно запрацювали спортклуби. Фото: pexels.com

У Львові підпільно запрацювали спортклуби. Фото: pexels.com

Події
09 червня 2020 13:57

У Львові підпільно запрацювали фітнес-центри, спортклуби та басейни попри те, що карантин в області поки що не послаблювали.

Як повідомляє ТСН, про відкриття закладів повідомили на сторінках у соцмережах. Ще одним доказом є те, що клієнти викладали світлини з клубів на тренажерах. При цьому двері закладів зачинені. В адміністрації залів переконують, що працюють з дотриманням рекомендацій.   

«Ми дотримуємося всіх рекомендацій, які прописані Кабміном, головним лікарем  - це температурний скринінг, це обробка рук, це обмеження людей, тобто люди приходять тільки по запису», - розповіла директор одного із спортклубів Наталя Герцик.

Поліцію, яка перевіряє дотримання карантину, до клубів не пускають і замовчують інформацію про відвідувачів.

В обласному департаменті охорони здоров'я заявили, що дозволу на роботу спротивним залам ніхто не видавав.

«Хочу нагадати, що Львівська область надалі залишається в переліку тих областей, показники яких не дозволяють пом’якшити карантин, тому жодних послаблень в нас не відбулося», - зазначив керівник Львівського обласного департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

"Людина, яка виділяє коронавірус, може абсолютно почуватися здоровою, якщо така людина буде знаходитися в гардеробі, в спортзалі видихати повітря без маски, то людина, яка може знаходитися на метр від неї, на жаль, може наразитися на небезпеку», - наголосила інфекціоністка Львівської обласної інфекційної лікарні Наталія Тімко.

Нагадаємо, що Львівщина у трійці лідерів по захворюваності. За останню добу виявили  49 нових інфікованих.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах