Фотофакт: у львівському парку встановили копію збитого літака Іл-76

У львівському парку встановили пам'ятник. Фото: Дивись.Інфо

У львівському парку встановили пам'ятник. Фото: Дивись.Інфо

Події
14 червня 2020 19:35

Сьогодні, 14 червня, у львівському Парку культури відкрили перший інтерактивний пам'ятник-нагадування про війну на Донбасі.

Як повідомили на сторінці Парку у Фейсбук, копію цього літака в мініатюрі встановили у шості роковини катастрофи ІЛ-76 над Луганськом, коли загинули 49 українських воїнів. Усі елементи інсталяції - робота працівників парку.

У львівському парку встановили пам'ятник-нагадування про війну на Донбасі. Фото: Парк культуриУ львівському парку встановили пам'ятник-нагадування про війну на Донбасі. Фото: Парк культури

«Саме в цьому місці, бо його щодня минають сотні людей, які в буденній і карантинній метушні не часто згадують про війну, а ще – близько до Академії сухопутних військ та частини 80 ОДШБр, які мужньо боронили, зокрема, і Луганське летовище», – йдеться в дописі.

У парку зазначили, що російсько-українській війні - більше 6 років й суспільство схильне забувати про важкі події і смерті військових та добровольців, які відбивали свою землю від ворога. Цей пам'ятник нагадуватиме не про одну подію і навіть не про війну загалом. Він нагадуватиме про те, що цінність людського життя - найбільша.

Нагадаємо, у Львові вандали викрали і понищили фігуру царя Ірода з арт-вертепу в Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах