Де шукати водовозку: в одному з районів Львова 16 червня вимкнуть воду

В одному з районів Львова 16 червня вимкнуть воду. Фото: pexels.com

В одному з районів Львова 16 червня вимкнуть воду. Фото: pexels.com

Події
15 червня 2020 14:30

Завтра, 16 червня, в одному з районів Львова вимкнуть воду. На двох вулицях працюватимуть водовозки.

У зв'язку з ремонтними роботами, з 08:00 до 24:00 буде припинено подачу води до частини Сихівського масиву. Натомість з 10:00 на вулиці Чукаріна, 6 та проспекті Червоної Калини, 58 працюватимуть водовозки.

За інформацією «Львівводоканалу», водопостачання буде призупинено до: проспекту Червоної Калини (парна сторона від №40 до №120, непарна сторона від №25 до №95), вул. Довженка, вул. Манастирського, вул. Хуторівка, вул. Чукаріна, вул. Хоткевича, вул. Скорини (парна сторона від №6 до №38), вул. Демнянська (парна сторона від №2 до №22), вул. Стрийська (буд.№45), вул. Сихівська, вул. Зубрівська, вул. Морозна, вул. Кавалерідзе, вул. Полуботка, вул. Антоненка-Давидовича, вул. Коломийська, вул. Кос-Анатольського.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. В період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

Відповідно до реєстрації звернень мешканців, які надходитимуть на гарячу лінію «Львівводоканал», можлива зміна дислокації водовозів.

На час проведення ремонтних робіт рекомендують зробити добовий запас питної води.

Нагадаємо, з 15 червня у Львові стартували гідравлічні випробування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах