Коронавірус: у Львові помер 28-річний чоловік

Коронавірус: у Львові помер 28-річний чоловік. Фото: Freepik.

Коронавірус: у Львові помер 28-річний чоловік. Фото: Freepik.

Події
16 червня 2020 16:56

У Львові помер 28-річний чоловік, в якого діагностували коронавірус. Це наймолодша жертва COVID-19 на Львівщині за період пандемії.

Про це сьогодні, 16 червня, повідомили у Львівській облдержадміністрації.

Про 28-річного покійного поки що відомо небагато. Помер хворий у вівторок, 16 червня, у Центрі легеневого здоров’я. Він потрапив до лікарні у важкому стані 9 червня. У молодика була важка двобічна пневмонія. Учора його перевели на штучну вентиляцію легень, але врятувати його не вдалося. Пацієнт, за словами лікарів, мав супутні захворювання – цукровий діабет, ожиріння.

«Тест, який підтвердив у пацієнта коронавірусну інфекцію надійшов 6 червня», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, як повідомляють в обладміністрації, за добу у Львівській області помер ще один чоловік, у якого було підтверджено коронавірусну інфекцію.

«Чоловік, 1958 року народження був госпіталізований до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні 5 червня. Позитивний результат тесту, що підтвердив у нього коронавірус, отримали 8 червня. Помер сьогодні, 16 червня», – йдеться у повідомленні.

Станом на 08:00 16 червня у Львові та області підтверджено 3072 випадки інфікування коронавірусом.Станом на 08:00 16 червня у Львові та області підтверджено 3072 випадки інфікування коронавірусом.

Нагадаємо, що до сьогодні наймолодшою жертвою СОVID-19 на Львівщині вважалася 37-річна мешканка Бродівського району. Вона померла вдома 27 травня, коронавірусну інфекцію підтверджено наступного дня, 28 травня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах