У селі біля Львова закатували колишнього війта, його дружина — у лікарні

Фото: westnews.com.ua (умовне).

Фото: westnews.com.ua (умовне).

Події
21 червня 2020 20:46

У селі на Львівщині закатували колишнього сільського голову, його дружина — у важкому стані. Трагедія сталася у селі Миклашів, що у Пустомитівському районі.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

За його словами, це жахіття сталося у ніч проти 21 червня. 

"В своїй оселі замордували до смерті колишнього голову сільської ради села Миклашів Пустомитівського району Львівської області, також постраждала дружина - жива, але стан тяжкий", — написав Зінкевич.

У селі на Львівщині закатували колишнього сільського голову, його дружина - у важкому стані. Фото: поліція Львівщини.У селі на Львівщині закатували колишнього сільського голову, його дружина - у важкому стані. Фото: поліція Львівщини.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області, сьогодні, 21 червня, близько 6.00, до поліції надійшло повідомлення про те, що скоєно розбійний напад в одному з сіл Пустомитівського району. Як встановили правоохоронці, близько 2.00 ночі, троє невідомих у масках увірвалися в  будинок, де перебували жінка та чоловік віком 56 та 62 роки.  Нападники зв’язали і жорстоко побили господарів, забрали грошові кошти та ювелірні вироби, після чого втекли. Від отриманих травм чоловік помер на місці події. Потерпілій жінці медики надали необхідну допомогу. 

Слідчі ввідкрили кримінальні провадження за п.6 п12 ч 2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.  Фото: поліція Львівщини.Слідчі ввідкрили кримінальні провадження за п.6 п12 ч 2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Фото: поліція Львівщини.

"Прохання зголоситись на оперативну лінію 102 усіх, хто володіє інформацією про обставини події та особи зловмисників", — йдеться у повідомленні поліції.

На місці трагедії працює поліція. Правоохоронці також контролюють виїзди із села. Інших подробиць поки що невідомо. 

Доповнено: 30 червня поліцейські затримали нападників, які до смерті закатували колишнього війта в селі біля Львова. Молодикам 26 і 29 років. Страршого зловмисника затримали у Львові, а молодшого – у Закарпатській області.

Нагадаємо, у січні нинішнього року чоловіки у масках, увірвавшись у будинок лісівника в Радехові, катували родину, вбили жінку, а тоді втекли, заволодівши грішми. Напад стався на приватний будинок керівника Радехівського лісгоспу, коли вся сім'я перебувала вдома. Унаслідок розбою померла дружина лісівника. Діти фізичних травм не отримали, але дуже перелякалися. Власника будинку забрала "швидка".

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах