Пожежа на Любінській: мешканців будинку евакуювали

Пожежа на Любінській у Львові: мешканців будинку евакуювали. Фото ДСНС у Закарпатській області (умовне).

Пожежа на Любінській у Львові: мешканців будинку евакуювали. Фото ДСНС у Закарпатській області (умовне).

Події
22 червня 2020 09:27

В одній із квартир на вулиці Любінській у Львові сталася пожежа. Займання виникло на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам у неділю, 21 червня, об 11:45.

Про це повідомили у ДСНС у Львівській області.

На момент прибуття пожежників, з вікон квартири вибивався густий чорний дим. Через сильне задимлення, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на свіже повітря.

«Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей та пошуку й ліквідації загорання», - йдеться у повідомленні.

В одній із квартир на вулиці Любінській у Львові сталася пожежа.  Фото: ДСНС у Львівській області.В одній із квартир на вулиці Любінській у Львові сталася пожежа. Фото: ДСНС у Львівській області.

За допомогою рятувального пристрою вогнеборці вивели із задимлених помешкань на свіже повітря двох дітей і стільки ж дорослих.

До ліквідації пожежі залучили сімох надзвичайників та дві одиниці спецтехніки. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі п’ять метрів квадратних та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі два метри квадратних.

В одній із квартир на вулиці Любінській у Львові сталася пожежа. Фото: ДСНС у Львівській області.В одній із квартир на вулиці Любінській у Львові сталася пожежа. Фото: ДСНС у Львівській області.

Нагадаємо, у будинку на вулиці Городоцькій у Львові сталася масштабна пожежа. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах