Не справляється: Степанов звільнив керівника львівського лабораторного центру

Не справляється: Степанов звільнив керівника львівського лабораторного центру. Фото: Львівська міськрада.

Не справляється: Степанов звільнив керівника львівського лабораторного центру. Фото: Львівська міськрада.

Події
23 червня 2020 09:17

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов звільнив із посади керівника Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України Романа Павліва.

Про це Степанов заявив під час візиту до Львова, 22 червня.

За його словами, нинішнє керівництво не справляється з тією кількістю тестів, які щодня надходять до лабораторій Центру, і зняти величезну чергу, яка була донедавна, вдалося лише завдяки лабораторіям інших міст.

На думку Максима Степанова, потрібна інша людина, яка буде керувати цим лабораторним центром, але прізвище кандидата міністр не назвав.

До слова, під керівництвом Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України у Львові шість лабораторій проводять ПЛР-дослідження на коронавірус. Робити ПЛР-дослідження Львову допомагали лабораторії Києва, Тернополя, Кропивницького і деякі приватні.

Нагадаємо, Роман Павлів був головним санітарним лікарем Львівщини з 1991 року, а з 2017 року очолював Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України. 

Нагадаємо, станом на ранок вівторка, 23 червня, на Львівщині 4220 підтверджено інфікованих коронавірусом. Це новий антирекорд. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах