Закон не для них: у Львові затримали нетверезого правоохоронця

У Львові затримали нетверезого правоохоронця. Фото: Ігор Зінкевич

У Львові затримали нетверезого правоохоронця. Фото: Ігор Зінкевич

Події
25 червня 2020 12:14

Напередодні, 24 червня, на вулиці Томашівській, б1 у Львові поліцейські затримали п’яного водія авто «Subaru». За словами свідків інциденту, керманич працює в правоохоронних органах.

Як повідомила речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, близько 22:00 заявник розповів поліції, що водій вказаного авто з пасажирами розпивав алкогольні напої і зібрався їхати далі.

Правоохоронці зупинили «Subaru» вже о 22:20. За кермом авто перебував 35-річний мешканець Пустомитівського району. Крім того, що чоловік не був пристебнутий паском безпеки, він також мав ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік відмовився на перевірку вмісту алкоголю в крові.

За фактом правопорушення на чоловіка склали постанову за ч.5ст.121 за пасок та протокол  за ч.1 ст.130 -  керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

За інформацією керівника ГО «Варта-1», п’яний водій «Subaru» є колишнім прокурором, а наразі працює адвокатом. Чоловіки святкували поновлення пасажира через суд до лав поліції. У авто перебував ще один п’яний пасажир, який також має стосунок до правоохоронних органів.

У Львові затримали нетверезого правоохоронця. Фото Ігоря ЗінкевичаУ Львові затримали нетверезого правоохоронця. Фото Ігоря Зінкевича

У Львові затримали нетверезого правоохоронця. Фото Ігоря ЗінкевичаУ Львові затримали нетверезого правоохоронця. Фото Ігоря Зінкевича

На місце інциденту приїхав тверезий чоловік, знайомий водія «Subaru», який поїхав далі на автівці.

Нагадаємо, 17 травня поліцейські двічі зупинили п’яного водія-порушника, який запропонував львівській патрульній руку і серце.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах