На чужий коровай: на Львівщині працівниця банку крала гроші з рахунків клієнтів

На Львівщині працівниця банку крала гроші з рахунків клієнтів. Фото: i0.wp.com (умовне)

На Львівщині працівниця банку крала гроші з рахунків клієнтів. Фото: i0.wp.com (умовне)

Події
25 червня 2020 15:55

На Львівщині 48-річна працівниця банку крала гроші з рахунків клієнтів, таким чином жінка «заробила» 115 тисяч гривень.

Як повідомили у відділі комунікації Львівщини, йдеться про мешканку міста Сокаль, яка з 2018 до 2019 року перебувала на посаді кредитного фахівця сектору продажів філії однієї з банківських установ.

Схема привласнення чужих грошей працівницею банку виглядала наступним чином: жінка пропонувала своїм знайомим стати клієнтами банку та отримувала від них завірені належним чином документи. Тоді, без відома клієнтів, та використовуючи їх особисті дані, разом із спільниками вчиняла службові підроблення та проводила незаконні банківські операції з видачі кредитів.

Правоохоронці повідомили жінці про підозру за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем;  несанкціоновані дії з інформацією, а також за службове підроблення.

Працівниці банку загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до 3 років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 24 червня на вулиці Личаківській у Львові грабіжник викрав з продуктового магазину три пакети з товаром, а його товариша продавчиня зачинила в магазині і викликала поліцію.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах