В Польщу за парувками: на кордоні затримали марокканця з термосумкою Glovo

В Польщу за парувками: на кордоні затримали марокканця з термосумкою Glovo. Фото: Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

В Польщу за парувками: на кордоні затримали марокканця з термосумкою Glovo. Фото: Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Події
25 червня 2020 17:48

На Львівщині з термосумкою Glovo затримали нелегала з Марокко, який незаконно пробрався в Україну. 19-річного юнака «здали» правоохоронцям  пильні мешканці прикордоння. Іноземця затримали поза пунктом пропуску у середу, 24 червня.

Про це повідомили у  пресслужбі Мостиського прикордонного загону.

В Польщу за парувками: на кордоні затримали марокканця з термосумкою Glovo. Фото: Західного регіонального управління Держприкордонслужби.В Польщу за парувками: на кордоні затримали марокканця з термосумкою Glovo. Фото: Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

«Вчора співробітники відділу "Шегині" затримали іноземця, який поза пунктом пропуску намагався перетнути кордон. Інформацію про невідомого отримав дільничний інспектор прикордонної служби від місцевих мешканців. Затримавши порушника, правоохоронці з'ясували, що ним є 19-річний громадянин Марокко. Згодом мандрівник зізнався, що на меті мав дістатися сусідньої Польщі», - йдеться у повідомленні.

За інформацією прикордонників, у термосумці Glovo, яку ніс за плечима марокканець, була аж ніяк не їжа, а особисті речі хлопця. Де він її узяв поки що невідомо. В компанії ніяк не відреагували на інцидент.

Нагадаємо, у пункті пропуску на Львівщині митники зупинили автомобіль з 13 зміями в холодильнику.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах