Сину – в шию, собі – в голову: в одній із львівських квартир сталася стрілянина

Сину – в шию, собі – в голову: в одній із львівських квартир сталася стрілянина. Фото: Вікіпедія.

Сину – в шию, собі – в голову: в одній із львівських квартир сталася стрілянина. Фото: Вікіпедія.

Події
26 червня 2020 08:59

У Львові чоловік вистрелив у шию власному синові, а тоді - собі у голову. Моторошний інцидент стався вчора, 25 червня. Повідомлення про трагедію надійшло правоохоронцям близько 18.30 від лікаря швидкої медичної допомоги.

За словами правоохоронців, попередньо встановлено, що між мешканцями квартири - 64-річним чоловіком та його 41-річним сином виник конфлікт. Розгніваний тато схопив травматичний пістолет «Форт» і вистрелив синові в шию, після чого здійснив постріл собі у голову. Хто викликав «швидку» невідомо, але обох чоловіків госпіталізували.

Сину – в шию, собі – в голову: в одній із львівських квартир сталася стрілянина. Фото: поліція Львівщини. Сину – в шию, собі – в голову: в одній із львівських квартир сталася стрілянина. Фото: поліція Львівщини.

Пістолет, з якого стріляв розлючений батько. Фото: поліція Львівщини. Пістолет, з якого стріляв розлючений батько. Фото: поліція Львівщини.

Сімейна драма. Медики надають допомогу двом чоловікам. Фото: поліція Львівщини.Сімейна драма. Медики надають допомогу двом чоловікам. Фото: поліція Львівщини.

Батькові загрожує до 15 років за гратами. Фото: поліція Львівщини.Батькові загрожує до 15 років за гратами. Фото: поліція Львівщини.

Слідчі розслідують справу як замах на вбивство. Санкція статті передбачає покарання - від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, як покарали хлопця, який влаштував стрілянину у ТРЦ Forum Lviv. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах