Візьми собаку на роботу: у Львові стартував щорічний флешмоб

Візьми собаку на роботу: у Львові стартував щорічний флешмоб. Фото: Львівська міськрада.

Візьми собаку на роботу: у Львові стартував щорічний флешмоб. Фото: Львівська міськрада.

Події
26 червня 2020 09:38

Сьогодні, 26 червня, у Львові стартував щорічний флешмоб «Лапи в офісі: візьми собаку на роботу». Містян закликають не лишати чотирилапих вдома, а прихопити з собою в офіс, поділившись потім відповідним фото у соцмережах.

Цьогоріч, у зв’язку з карантином, подія відбувається у форматі онлайн-флешмобу. Організатори не проводили попередньої реєстрації учасників. Натомість закликали всі дружні до собак офіси викладати цього дня світлини з домашніми улюбленцями на роботі — навіть якщо власник працює у товаристві чотирилапого з дому.

Візьми собаку на роботу: у Львові стартував щорічний флешмоб.Візьми собаку на роботу: у Львові стартував щорічний флешмоб.

Як взяти участь у флешмобі

Аби взяти участь і долучитися до розіграшу подарунків, потрібно: зробити та опублікувати фото з собакою на робочому місці у Facebook або Instagram із двома хештегами — #лапивофісі та #обєднанілюбовю. Щоби організатори могли відстежити публікацію, у Facebook допис має бути публічним, а в Instagram потрібно мати відкритий профіль. У розіграші братимуть участь дописи, опубліковані в проміжку від 26 червня 08:00 до 28 червня 20:00 включно.

Нагадаємо, львівська дворняга Мая, якій нелюди відрубали усі лапи, "усиновила" покинутих напризволяще цуценят. Як розповіла волонтерка Бродівського центру адаптації тварин Оксана Чорній, з одинадцятьох песиків, яких на Різдво підібрали на вулиці небайдужі, вижили лише двоє, решта померли через переохолодження. Нині їх годують з пляшечок дитячим харчуванням. А Мая, яка свого часу теж неабияк постраждала від людської жорстокості, гріє малечу своїм теплом і нерозтраченою материнською любов'ю.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах