Віскі з баклажки: на Львівщині підробляли алкоголь відомих марок

На Львівщині підробляли алкоголь відомих марок. Фото поліції Львівщини

На Львівщині підробляли алкоголь відомих марок. Фото поліції Львівщини

Події
26 червня 2020 10:15

На Львівщині викрили цехи, де виготовляли фальсифікований алкоголь під маркою відомих брендів. Щомісяця злочинці заробляли на цьому більше 2 мільйонів гривень.

Щоденно на цехах виготовляли близько 1200 пляшок сурогатного коньяку та горілки. Протягом місяця зловмисники постачали у торгову мережу близько 20 тисяч пляшок фальсифікату.  

На Львівщині викрили цехи, де виготовляли фальсифікований алкоголь під маркою відомих брендів. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині викрили цехи, де виготовляли фальсифікований алкоголь під маркою відомих брендів. Фото поліції Львівщини

Викрили це незаконне виробництво алкоголю у Пустомитівському та Кам’янка - Бузькому  районах . Як встановили правоохоронці, до складу злочинної групи входило  п’ятеро осіб - мешканці Львівської області віком від 20 до 45 років. 

На Львівщині підробляли алкоголь відомих марок. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині підробляли алкоголь відомих марок. Фото поліції Львівщини

Працівники поліції вилучили близько 1200 пляшок фальсифікованої горілки та контрафактного коньяку, понад 15 тисяч марок акцизного збору з ознаками підробки, а також спирт та спиртовмісну суміш у бочках та каністрах і обладнання для виготовлення сурогатних напоїв. 

На Львівщині викрили цехи, де виготовляли фальсифікований алкоголь. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині викрили цехи, де виготовляли фальсифікований алкоголь. Фото поліції Львівщини

Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі відкрили кримінальні провадження. Максимальне покарання, передбачене за такий злочин - позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, як виховують львів’ян за вживання алкоголю у публічних місцях.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах