Сивина в голову: на Львівщині чоловік вирощував коноплю

На Львівщині правоохоронці виявили ціле подвір’я коноплі. Фото поліції Львівщини

На Львівщині правоохоронці виявили ціле подвір’я коноплі. Фото поліції Львівщини

Події
26 червня 2020 17:56

На Львівщині правоохоронці виявили ціле подвір’я коноплі. На території господарства 66-річного чоловіка знайшли ще й кілька пакетів з канабісом. Вартість речовин за цінами «чорного ринку» становить більше 350 тисяч гривень.

На Львівщині правоохоронці виявили ціле подвір’я коноплі. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині правоохоронці виявили ціле подвір’я коноплі. Фото поліції Львівщини

Поліцейські виявили в гаражі та підсобних приміщеннях 100 рослин коноплі, 4 поліетиленових пакети і паперовий згорток із речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб «канабіс», вагою близько 1,2 кілограми. 

Виявилося, що чоловік, мешканець одного з сіл Жовківського району, уже був раніше судимий. Усі речові докази скеровано на експертне дослідження.

На Львівщині у чоловіка вилучили понад кілограм канабісу. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині у чоловіка вилучили понад кілограм канабісу. Фото поліції Львівщини

Слідчі Жовківського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Чоловіку загрожує покарання - включно до трьох років обмеження волі.

Нагадаємо, львів’яни спільно з поліцією затримали на гарячому «закладчика» наркотиків.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах