Напала ззаду: у Львові п’яна пенсіонерка побила поліцейського

 У Львові п’яна 60-річна львів’янка побила поліцейського. Фото: pexels.com (умовне)

У Львові п’яна 60-річна львів’янка побила поліцейського. Фото: pexels.com (умовне)

Події
27 червня 2020 11:44

Напередодні, 26 червня, на вулиці Джерельній у Львові п’яна 60-річна жінка напала ззаду на поліцейського на кілька разів вдарила його по голові.

Як повідомили в відділі комунікації поліції Львівщини, екіпаж патрульних близько 17:00 отримав виклик на вулицю Джерельну у Львові.

Коли правоохоронці прибули на місце, то виявили в квартирі п’яних чоловіка та жінку, які агресивно поводились, нецензурно лаялись та не реагували на зауваження поліцейських.

Порушниками виявились 67-річний львів’янин та 60-річна мешканка Львова. Під час оформлення матеріалів жінка несподівано напала ззаду на одного з поліцейських та завдала йому кількох ударів по голові. В подальшому медики діагностували у правоохоронця «забій потиличної ділянки».

Обох правопорушників поліцейські доставили у Шевченківський відділ поліції, де слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.345 КК України - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Жінці загрожує до 5 років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 4 червня в торговому центрі «Метро», що на вулиці Джорджа Вашингтона у Львові, неадекватний клієнт розкидав товар з полиць, лаявся та погрожував працівникам, а згодом – побив поліцейського.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах