Не били, а бавились: поліція спростувала інформацію про знущання над дитиною у Львові

Поліція спростувала інформацію про знущання над дитиною у Львові. Фото: unsplash.com (умовне)

Поліція спростувала інформацію про знущання над дитиною у Львові. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
02 липня 2020 10:50

Львівські поліцейські спростували інформацію про знущання над дитиною на Сихові, відео якого напередодні набрало чималого ажіотажу в соціальних мережах. У поліції кажуть, що діти так бавились.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівщини, правоохоронці встановили особи усіх дітей, зафіксованих на відео віком від 10 до 12  років, та опитали їх у присутності батьків.

Діти, які брали участь тепер у псевдопобитті, пояснили, що всі вони були учасниками гри і ніяких тілесних ушкоджень своєму товаришу не завдавали. Також ніяких ушкоджень на тілі хлопчика не виявили й правоохоронці.

Цю ж версію підтвердив 11-річний хлопчик, якого «побили». Ні цей же хлопчик, ні його батьки не мають жодних претензій до дітей, які фігурують в «бійці» на відео.

Нагадаємо, на проспекті Червоної Калини на Сихові зграя дітей жорстоко побила хлопчика. На відео видно, як діти гуртом гамселять руками і ногами хлопця, який лежить на сходах. Після цього хулігани, тримаючи за руки та за ноги, знесли дитину зі сходів. При цьому неповнолітні нецензурно лаялись.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах