Відкинуло на кілька метрів: у ДТП біля Нового ЦУМу постраждав мотоцикліст

Відкинуло на кілька метрів: у ДТП біля Нового ЦУМу у Львові постраждав мотоцикліст. Фото: Варта 1.

Відкинуло на кілька метрів: у ДТП біля Нового ЦУМу у Львові постраждав мотоцикліст. Фото: Варта 1.

Події
02 липня 2020 11:29

У дорожньо-транспортній пригоді у Львові постраждав мотоцикліст. Про це повідомили очевидці у спільноті «Варта 1», опублікувавши відповідні фото.

Аварія сталася на вулиці Володимира Великого, неподалік «Нового ЦУМу».

За словами свідків, мотоцикліст просто не впорався з кермуванням «металевого коня». На місце події викликали поліцію і «швидку». Правоохоронці проводять розслідування і з’ясовують винуватців аварії.

У ДТП біля Нового ЦУМу у Львові постраждав мотоцикліст. Фото: Варта 1. У ДТП біля Нового ЦУМу у Львові постраждав мотоцикліст. Фото: Варта 1.

У ДТП біля Нового ЦУМу у Львові постраждав мотоцикліст. Фото: Варта 1.У ДТП біля Нового ЦУМу у Львові постраждав мотоцикліст. Фото: Варта 1.

Нагадаємо, на вулиці Грінченка у Львові вантажівка збила і переїхала велосипедиста. Наїзд стався 30 червня о 16:20, коли водій фури зупинився на світлофорі перед перехрестям із вулиці Богдана Хмельницького. У цьому місці дорогу перетинає велодоріжка (на асфальті нанесена відповідна червона фарба, що позначає велопереїзд), на яку і виїхав велосипедист, доки автомобілі чекали зеленого сигналу світлофора.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах